Daha Güzel Ve Daha Özel Lüks Villalar

Daha Güzel Ve Daha Özel Lüks Villalar
Daha Güzel Ve Daha Özel Lüks Villalar
17.04.2024 10:05:00
3 Görüntüleme

Villa, ülkemiz ekonomisi ve yaşantısı düşünüldüğünde temel olarak da lüks bir kelime şeklinde algılanmaktadır. Aslında yapı olarak müstakil bir arazi içerisindeki birden fazla kata sahip olan konutlar villa şeklinde adlandırılır. Ancak sizlere günümüzde sunduğumuz Kalkan veya Fethiye gibi bölgelerdeki konutlar içerisinde lüks villalar çok daha ayrı bir yere sahiptir.

Lüks villalar bulundukları konumdaki birçok örnek villaya göre çok daha elit özelliklere sahip olan yani daha güzel ve daha özel yapılardır. Bu konutlarda standart bir havuz bulunması yerine deniz manzaralı bir havuz veya doğa ile baş başa kuş cıvıltıları arasında yemyeşil geniş bir bahçe bulabilirsiniz. Yüksek bir noktadan hayatınız boyunca unutamayacağınız bir manzarayla Akdeniz'i ve Ege'yi seyredebilirsiniz.

Lüks Villalar Her Noktada Ayrıntılı

Örnek olarak Belek konumunda seçmiş olduğunuz lüks villalar arasında bir konut incelenirse, bu tip bir konutta diğer birçok villaya göre daha lüks ve ayrıntılı özelliklerin bulunduğunu görebilirsiniz. Standart garaj, jakuzi, bahçe, barbekü, her odada banyo, kapalı/açık havuz, Wi-Fi, TV, bahçe mobilyaları ve ısıtmalı havuz gibi birçok özellik villalarda yer alır. Ancak ek olarak çocuklarınız için veya sizin için birçok ayrıntı da bu konutlara eklenmiştir.

Lüks villalar dekore edilirken, bazen keyifli vakitler geçirmeniz için tenis masası, bilardo masası, oyun masaları gibi ayrıntılar kullanılır. Çocuklar için açık alan oyuncakları, bahçe oyuncakları, çocuk havuzu, basket sahası gibi ayrıntılar da yer alabilir. Mutfağınızda klasik ev eşyalarının yanında kahve makinesi, ekmek kızartma makinesi, eksiksiz tüm elektrikli ev aletleri, özel TV üyelikleri gibi birçok avantaj bu konutlarda bulunabilir.

Lüks Villalar Ekonomik Şekilde Kiralanabilir

Bu konutlar her ayrıntısı ile birlikte özel bir yere sahip olsa da yine de lüks villalar her aile tarafından ve grup tarafından ekonomik şekilde kiralanabilir. Çünkü birçok konutta kiralama takvimi için yazın ilk günlerinden sonbahara veya bahar mevsimine kadar geniş bir aralık tutulmaktadır. Bu takvim aralıklarında da istediğiniz günlerde minimum gün sayısı ile rezervasyon yapılarak, her mevsim farklı fiyatlarda kiralama imkanı elde edilebilir.

Whatsapp
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Rezervasyon Talep Detayı
  • Konaklama Süresi 0 Gece
  • Konaklama Bedeli 000
  • Elektrik Ücreti 000
  • Temizlik Ücreti 000
  • Ön Ödeme 000
  • Kalan Tutar 000
  • Toplam Tutar 000
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
Özellik Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz